Kalfsblanquette met groentesaus

Flandria
Partner
Number of persons
Aantal personen

1

Ingrediënten

Recept

Snijd het vlees in stukken.
Verhit de groentebouillon, kruid met peper en zout en laat er de stukken vlees 1 uur in koken.

Maak alle groenten schoon en snijd ze in stukjes.
Schep het vlees uit de pan. Zeef de bouillon.
Breng 200 ml van de bouillon weer aan de kook en laat er alle groenten 4 minuten in koken.

Mix de groenten tot een smeuïge saus en breng op smaak met peper en zout.
Voeg de stukken vlees weer toe en laat ze opwarmen.
Serveer met de gekookte aardappelen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.