Kaasspiesjes

4

Voor de marinade:

  • 1 el komijnzaad
  • 1 tl korianderzaad
  • 1 el amandelschilfers
  • zeste van ½ citroen
  • 2 el olijfolie

Voor de spiesjes:

  • 300 g Cabriolait, in dobbelstenen
  • 1 bakje (250 g) champignons
  • 1 groene bloemkool
  • 1 foccaciabrood

Plet de specerijen voor de marinade in een vijzel en voeg de citroenzeste en olijfolie toe.

Borstel de champignons schoon. Snijd de groene bloemkool in roosjes.
Stoom de groenten 2 min.
Snijd het brood in kleine kubusjes.

Doe de kaas, groenten en het brood in een mengkom en overgiet met de marinade.
Rijg de stukjes gemengd aan een spies.

Verwarm een grillpan en gril de speiesjes aan elke kant gedurende een halve minuut.
Serveer meteen.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.