Kaasmosterdsoep

Soupe
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

voor de croutons:

  • 2 witte sneetjes boterham
  • boter
  • 3 el gehakte verse dragon
  • 2 el geraspte St.-Maarten Light
     

Recept

Snijd de prei en aardappelen in kleine stukjes.
Fruit de prei met aardappelen en voeg de helft van de mosterd en de bouillon toe.
Laat 20 min. zachtjes sudderen.
Mix alles fijn.
Voeg nadien de kaas en de rest van de mosterd en de room toe.
Laat de kaas niet meekoken!

Serveer met wat kruidencroutons:
Snijd de boterham in kleine stukjes en bak ze even aan zodat de goudbruin zijn.
Haal van het vuur en meng er de geraspte kaas en verse kruiden door. 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.