Start to cook

Kaasdip met Damse Brie

4
  • 1 rijpe avocado
  • 50 g Damse Brie op kamertemperatuur
  • 1 grote tomaat
  • 15 cl zure room
  • kruidenzout
  • peper
  • enkele druppels tabasco
  • 1 tl frambozenazijn

Haal de Damse Brie uit de koelkast zodat hij op kamertemperatuur is en gemakkelijker te mengen.
Meng de avocado, de zure room en de frambozenazijn.
Voeg daarbij de Damse brie en tomaten, ontpit en in kleine blokjes.
Breng op smaak met tabasco, peper en zout.

Serveer met groentestaafjes of broodstengels.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.