Kaasbroodjes met Pas de Bleu

Voorgerecht
4

voor 12 stuks:

  • 300 g Pas de Bleu
  • 750 g tarwemeel
  • 50 g boter
  • 20 g gist
  • 300 ml melk
  • 2 el witte wijn
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl komijn
  • 1 ei

Maak een kuiltje in het meel en giet er de gesmolten boter, gist opgelost in lauwe melk, de verkruimelde kaas, witte wijn en kruiden in.

Kneed tot een samenhangend deeg en laat 30 min. rijzen op een warme plaats, onder een vochtige doek. Kneed het deeg 10 min. en rol er broodjes van. Laat die afgedekt, op bakpapier op een bakplaat, weer 30 min. rijzen.

Bestrijk ze met losgeklopt ei en bak ze in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven. In 20 min. zijn ze lichtbruin en gaar.

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief