Recept
Voor de pannenkoekjes
Meng in een kom havermout, bloem en kaas. Splits de eieren.
Klop de dooiers met melk los en voeg zout en peper toe.
Maak een kuiltje in de bloem en roer er geleidelijk het dooiermengsel door.
Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het deeg.
Verhit wat boter in de koekenpan. Bak de pannenkoekjes goudbruin. Houd ze warm.
Voor de broccolisaus
Fruit de fijngesneden ui en look in wat boter.
Voeg kleine stukjes broccoli erbij en laat ze met een beetje water gaar worden.
Voeg room toe en mix de saus, laat nog 15 min. pruttelen.
Breng op smaak met zout, peper en muskaatnoot.
Serveer met de pannenkoekjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.