Jonge hervekaas en Pas de Bleu met salade van aardappel, knolselder en perensiroop

Schil de aardappel en snijd in blokjes, kook al-dente in gezouten water.

Snijd de knolselder in blokjes en blancheer. Maak de knolselder en de aardappel aan met notenolie en bieslook en kruid flink met peper en zout.

Kook het bier even op en roer er de siroop onder.

Verdeel de kaas over koude borden, garneer met de frisésalade en aardappelsalade en lepel er de siroop langs.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.