Japanse dipsaus voor Japanse tempura

2
(10) 10
  • 3 eetlepels Japanse saké
  • 3 eetlepels Japanse soja
  • 2 eetlepels rijstazijn
  • ongeveer 5 cm vers fijn geschaafde daikon wortel
  • beetje wasabi

Saké, soja en rijstazijn in schaaltje goed mengen en 10 minuten laten staan.
Verdelen in 2 kleine kommetjes.
De daikon in een kommetje doen en apart in een kommetje ietsje wasabi.

Tijdens de maaltijd een beetje daikon en een mespuntje wasabi erdoor mengen, pas er mee op want de wasabi is erg scherp.
Je kan er later altijd nog wat naar eigen smaak toevoegen.

Dip de tempura in de sojasaus.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.