Italiaanse wok met konijnenfilets

4
(15) 15
  • 400 g konijnenfilets
  • 400 g zoete kerstomaten
  • 200 g ui
  • 1 teen knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 1 busseltje verse basilicum
  • 250 g mozzarella
  • een scheutje balsamico
  • scheutjes olijfolie
  • peper en zout
  • 500 g pappardelle (of tagliatelle)

Snijd de gepelde uien in fijne halve ringen.

Halveer de kerstomaatjes, kneus de lookteen en rits de blaadjes tijm los.

Snijd de konijnenfilets in hapklare blokjes.

Kook de pasta beetgaar in water met wat zout.

Verhit de wok op een stevig vuur. Voeg wat olie toe en bak de uien met de look en de blokjes konijnenfilet. 

Voeg de halve tomaatjes toe en de verse tijm. Wok alle ingrediënten nog een paar minuten en voeg de uitgelekte pasta toe. Werk af met een scheutje balsamico, wat olijfolie, peper en zout.

Meng en serveer de gewokte pasta met stukjes mozzarella en blaadjes basilicum.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.