Italiaanse aardappel in de microgolfoven

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 10

Ingrediënten

  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • enkele takjes basilicum
  • 1 handvol zwarte olijven
  • 4 tomaten
  • 2 bollen mozzarella
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
     

Recept

Was de aardappelen en gaar ze in de microgolfoven.

De gaartijd hangt af van de grootte van de aardappelen en van de kracht van de microgolfoven.

Draai de aardappelen in de helft van de gaartijd om.

Ontpit en hak de olijven fijn.

Pel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes, net als de mozzarella.

Wanneer de aardappelen gaar zijn, in twee snijden en bedekken met de tomaten, mozzarella en olijven. Sprenkel er wat olijfolie over.

Warm de aardappelen nog heel even op in de microgolfoven en werk af met enkele blaadjes basilicum. Kruid naar smaak met peper en zout.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.