Italiaanse aardappel in de microgolfoven

4
(20) 10
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • enkele takjes basilicum
  • 1 handvol zwarte olijven
  • 4 tomaten
  • 2 bollen mozzarella
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
     

Was de aardappelen en gaar ze in de microgolfoven.
De gaartijd hangt af van de grootte van de aardappelen en van de kracht van de microgolfoven.
Draai de aardappelen in de helft van de gaartijd om.

Ontpit en hak de olijven fijn.
Pel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes, net als de mozzarella.
Wanneer de aardappelen gaar zijn, in twee snijden en bedekken met de tomaten, mozzarella en olijven.
Sprenkel er wat olijfolie over.

Warm de aardappelen nog heel even op in de microgolfoven en werk af met enkele blaadjes basilicum.
Kruid naar smaak met peper en zout.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.