Insalata d'estate

4
(25) 30
  • 250 g Nazareth Light
  • 400 g farfalle pasta
  • 100 g garnalen
  • 12 rivierkreeftjes
  • rucola + andere soorten sla
  • zongedroogde tomaten
  • gekookte doperwtjes
  • olijven
  • antipasto groentjes (bokaaltje)
  • peterselie
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
  • zwarte peper
     

Al dente gekookte farfalle wordt gemengd met garnalen en rivierkreeftjes en verschillende soorten sla, waaronder uiteraard rucola.
Zongedroogde tomaten, verse doperwtjes, olijven en antipasto groentjes zorgen voor een zuiderse sfeer.
De allerbeste olijfolie, zwarte peper, peterselie en balsamicoazijn brengen het geheel verder op smaak.

Het subtiele nootachtige aroma van Nazareth Light kaas zet de kroon op het werk.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.