Hutsepot met zomergroenten

4

Breng 1 liter water aan de kook samen met de spiering, het spek, de ui, de knoflook en het kruidentuiltje.
Laat 1 uur zachtjes koken.

Voeg er de geschilde en in kwartjes gesneden aardappelen bij en laat nog 15 minuten verder garen.
Voeg dan de worst, de wortelen en de radijsjes bij het vlees.
Laat nog 5 minuten verder koken.
Laat de broccoli en de sluimerwten 3 minuten in de bouillon garen.

Haal de varkensspiering uit de pan en snijd hem in plakjes.
Serveer hem in de groentebouillon, met wat mosterd en piccalily in aparte kommetjes.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.