Hutsepot met zomergroenten

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Breng 1 liter water aan de kook samen met de spiering, het spek, de ui, de knoflook en het kruidentuiltje.
Laat 1 uur zachtjes koken.

Voeg er de geschilde en in kwartjes gesneden aardappelen bij en laat nog 15 minuten verder garen.
Voeg dan de worst, de wortelen en de radijsjes bij het vlees.
Laat nog 5 minuten verder koken.
Laat de broccoli en de sluimerwten 3 minuten in de bouillon garen.

Haal de varkensspiering uit de pan en snijd hem in plakjes.
Serveer hem in de groentebouillon, met wat mosterd en piccalily in aparte kommetjes.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.