Hutsepot met zeeduivel en nootmuskaatroom

4

Hutsepot:

Nootmuskaatroom:

  • 200 ml room
  • mosterd
  • versgemalen nootmuskaat
Hutsepot met zeeduivel –verrassend lekker!

Stoof voor de hutsepot de ui en spekblokjes met boter. Voeg alle groentjes toe en kook zacht in de bouillon met de kruidnagel, tijm en laurier.

Klop voor de nootmuskaatroom de room voor 3/4 op met wat mosterd en nootmuskaat.

Bak de zeeduivel gaar in bruisende boter.

Schik wat van de hutsepot in een diep bord, leg de zeeduivel erop en werk af met een lepel nootmuskaatroom.



Recept Stijn Bauwens

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.