
Ingrediënten
- 300 g varkensgehakt
- 2 stengels witte selder
- 2 stengels groene selder
- 100 g knolselder
- 1 aardappel
- 1 liter kippenbouillon
- gehakte peterselie
- boter
Recept
Maak balletjes van het varkensgehakt en houd ze koel.
Was de stengels van de witte en groene selder. Schil de aardappel. Snijd alles in blokjes. Stoof de selder gedurende 10 minuten in een pot op een matig vuur.
Voeg de kippenbouillon en de blokjes aardappel toe en stoof het geheel 30 minuten.
Voeg de balletjes toe en laat nog 10 minuten stoven.
Werk af met de gehakte peterselie en serveer.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.