Hoevekipfilets met Oud-Brugge kaas

4

Snijd de kipfilets zo wijd mogelijk open en kruid deze binnen en buiten met peper, zout en een snuifje tijm.

Vul daarna de filets op met de gemalen Oud Brugge en omwikkel ze met sneetjes gedroogde ham.

Laat de filets aan beide zijden even aanbakken in een beetje boter. Neem ze vervolgens uit de pan, doe er aluminiumfolie rond en zet de filets in een voorverwarmde oven op 220°C. Haal ze na 25 min. uit de oven en doe de folie er af.

Schik ze op een bord met de sla en pasta.

Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Oud Brugge te strooien.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.