Start to cook

Ingrediënten
- 700 g krielaardappeltjes
- 500 g fijne sperziebonen
- 250 g witte champignons, in kwartjes
- 3 tomaten, in partjes
- 2 blikjes tonijn in water (à 185 g), uitgelekt
- 80 g jonge bladsla
- 3 el mayonaise
- 1 el olijfolie
- zout
- versgemalen peper
Recept
Kook in een kookpot met water en wat zout de krielaardappeltjes gaar.
Kook in een andere kookpot met water en wat zout de sperziebonen beet gaar.
Verhit de olie in de pan en bak hierin de champignonpartjes goudbruin en gaar.
Roer de mayonaise in het schaaltje los met 1 el water en breng het op smaak met zout en versgemalen peper.
Giet de krielaardappeltjes af en laat ze afkoelen.
Giet eveneens de sperziebonen af en spoel ze onder koud stromend water.
Verdeel de sla over 4 borden en verdeel hierover de krielaardappeltjes, sperziebonen en de champignons.
Verdeel nu de partjes tomaat en de tonijn over de salade en schenk de dressing erover. Serveer meteen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.