Hartige roggekoekjes met yoghurt

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 ½ dl melk
  • 1 ui, fijngesneden
  • 250 g roggebrood
  • 1 potje yoghurt natuur
  • bieslook, fijngesneden
  • 1 bosje radijsjes, fijngesneden
  • peper

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Klop de eieren los met de melk, roer er de fijngesneden ui door en kruid met peper. Snijd het roggebrood in kleine stukjes en meng het goed door de eieren.

Beleg een bakplaat met bakpapier. Neem met een lepel telkens hoopjes van het broodmengsel en leg die op voldoende afstand van elkaar op het bakpapier. Bak ze goudbruin en knapperig in de voorverwarmde oven.

Kruid de yoghurt met peper, meng er de fijngesneden bieslook en radijs door. Gebruik dit mengsel als dipsausje bij de hartige koekjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.