Haring met mosterd

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Ingrediënten

  • 4 verse haringen
  • 8 eetlepels mosterd
  • 300 g paneermeel
  • 4 eetlepels arachideolie

Recept

Maak met een mes een paar ondiepe insnijdingen in de rug van de haringen. Smeer de vissen in met mosterd en draai ze daarna in paneermeel.

Leg de vissen in een ingeoliede ovenschotel en overgiet elke haring met een streepje arachideolie. Zet de schotel onder de voorverwarmde grill in de oven.

Laat 5 minuten grillen en draai dan de vissen voorzichtig om. Laat nogmaals 5 minuten bakken en serveer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.