Hapje met Vlaams ovengebakken spek, bloedworst, gerookte paling en mousse van mierikswortel

4
30
  • 4 sneetjes toastbrood
  • 12 reepjes Vlaams ovengebakken spek
  • 12 reepjes gerookte paling (zonder graat, ongeveer 180 g)
  • 2 dl slagroom
  • 2 à 3 el puree van mierikswortel
  • 12 stukjes bloedworst met ui (2 stuks)
  • Dille of ander kruidengroen

Toast het brood, ontkorst en snij in 3 reepjes. Leg hierop een reepje ovengebakken spek en daarop een reepje gerookte paling.

Bovenaan kleine toefjes mierikswortelmousse: klop de slagroom op en breng op smaak met de mierikswortelpuree, de peper en het zout.

Versier met een groen kruidentakje en ernaast de bloedworst.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.