Groenten met een dipsaus van tomaat

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

Recept

Was de venkel en snijd in blokjes van ongeveer 3 cm².
Snijd de komkommer in blokjes.
Prik de stukken komkommer, venkel en de radijsjes op cocktailprikkers.

Hak de knoflook en de ui fijn.
Breek de korianderbolletjes.
Ontvel en ontpit de tomaat, hak fijn en voeg bij de ui en knoflook.
Breng op smaak met de gebroken koriander en de harissa.
Voeg nu ook de olijfolie en het citroensap toe.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.