Ingrediënten
- 1 venkelknol
- 1/2 komkommer
- 12 radijsjes
- 1/2 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1 rijpe tomaat
- 2 eetlepels olijfolie
- sap van 1/4 citroen
- enkele bolletjes koriander
- 1 mespunt harissa
Recept
Was de venkel en snijd in blokjes van ongeveer 3 cm². Snijd de komkommer in blokjes.
Prik de stukken komkommer, venkel en de radijsjes op cocktailprikkers.
Hak de knoflook en de ui fijn. Breek de korianderbolletjes.
Ontvel en ontpit de tomaat, hak fijn en voeg bij de ui en knoflook.
Breng op smaak met de gebroken koriander en de harissa.
Voeg nu ook de olijfolie en het citroensap toe.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.