Groentecurry met koriander

4
  • 200 g wortels in blik (uitlekgewicht)
  • 200 g courgette of 200 g sperziebonen uit de diepvries
  • 200 g spruitjes uit de diepvries
  • 200 g bladspinazie uit de diepvries
  • 20 cl kokosmelk
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel limoensap (of citroensap)
  • 8 takjes verse koriander

Warm de wortels op. Kook de spruitjes en de courgette (of de sperziebonen) 6 minuten en meng ze vervolgens met de wortels.

Zet ondertussen de spinazie op in een andere pan en verwarm deze ongeveer 6 minuten op middelhoog vuur. Was en droog de takjes koriander en haal de blaadjes eraf.

Giet de groente uit de grote pan af in een vergiet en doe de kokosmelk, het limoensap en het kerriepoeder in dezelfde grote pan. Laat dit één minuut koken en zet vervolgens het vuur laag. Voeg de groente toe en laat nog 2 minuten doorkoken. Eventueel kunt u in een braadpan op vrij hoog vuur de geraspte kokosnoot ongeveer 1 minuut verwarmen tot het goudgeel kleurt.

Serveer de groenten en saus op een schaal en garneer met de korianderblaadjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.