Groentebrood

4
  • 1 blik groentemengeling van 400 g (265 g uitgelekt gewicht)
  • 4 eieren
  • 75 ml light room (20 % vet)
  • 75 g geraspte kaas
  • 1 fijngesneden knoflookteentje
  • 1 el maïszetmeel
  • 1 el fijngehakte (diepvries) peterselie
  • zout en peper

Meng de eieren met de room en het maïszetmeel. Voeg er de kaas, de peterselie, de knoflook en de uitgelekte groentemengeling aan toe. Breng op smaak met zout en peper.

Giet het mengsel in een ingevette cakevorm en bak de bereiding gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven op 200°C.

Controleer met de punt van een mes of het groentebrood voldoende gebakken is (er mag geen deeg meer aan het mes kleven).

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.