Groentebouillon met asperge en aardappel, dungesneden rundvlees

  • 2 kleine vastkokende aardappelen
  • 1 l krachtige runderbouillon
  • 200 g rundvlees voor carpaccio
  • 8 witte asperges
  • enkele blaadjes kervel
  • enkele druppels soja
  • peper en zout

Schil de asperges zorgvuldig en kook ze al dente in ongezouten water. Spoel onder koud water.

Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook ze al dente in licht gezouten water en spoel onder koud water.

Snijd de asperges in gelijkmatige stukjes.

Breng de bouillon aan de kook en breng op smaak met soja, peper en zout.

Verdeel de asperges en aardappelblokjes in warme borden, leg er het vlees op en overgiet met de bouillon. Strooi er enkel kervelblaadjes over.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.