Gratin van perziken

Claudia Allemeersch
4
  • 3 perziken
  • 1,5 dl room
  • 2 dooiers
  • 1 ei
  • 100 g suiker
  • 100 g amandelpoeder

Schil en versnijd de perziken in stukken.
Klop de dooiers samen met het ei en de suiker op.
Voeg het amandelpoeder toe.

Klop de slagroom stijf en meng dit onder het mengsel.
Schik de perziken in een gratinschotel en giet er het mengsel bovenop.
Laat gratineren in de oven.

Recept: Claudia Allemeersch
Foto: Heikki Verdurme

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.