Gratin van peren met Brugge Broodje

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

Recept

Pocheer de peren in een suikersiroop (3/4 koken).

Bak de plakjes peperkoek aan beide zijden in een weinig boter zodat de buitenkant krokant is en de binnenkant zacht.

Plaats een plakje peperkoek op een bord, besmeer met Luikse siroop en breng er een halve peer bovenop.

Garneer met een plakje kaas.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.