Goulash met runderschouder

4
  • 1 kg runderschouder
  • 3 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el zacht paprikapoeder
  • 1/2 el sterk paprikapoeder
  • 1/2 el komijnpoeder
  • marjolein naar smaak
  • runderbouillon
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 rode paprika’s
  • 2 tomaten
  • boter
  • peper en zout
     

Snijd het vlees in stukken en bak ze aan in wat boter.
Haal het uit de pan.
Snipper de ui en de knoflook en stoof ze aan in hetzelfde vet.
Doe het vlees er weer bij en bestrooi met de kruiden.
Overgiet met bouillon, tot het vlees bijna onderstaat.
Doe er de tomatenpuree bij en laat anderhalf uur zachtjes stoven onder deksel.

Snijd de paprika’s in blokjes.
Pel en ontpit de tomaten en snijd in blokjes.
Voeg ze 20 minuten voor het einde van de gaartijd toe aan de goulash.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.