Gewokte varkensreepjes met courgette en tijm

Thema
Wok
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 300 g varkensvlees, in reepjes
  • 1 groene courgette
  • 1 gele courgette
  • 100 g oesterzwammen
  • 2 takken tijm
  • peper en zout
  • arachideolie
     

Recept

Kruid de varkensreepjes met peper en zout.

Snijd de beide courgettes in reepjes.

Verhit de olie in een wok of bakpan en bak de varkensreepjes op een hoog vuur.

Hou het vlees even apart en voeg vervolgens de groenten in dezelfde wok/bakpan toe. Bak alles beetgaar.

Pluk de takken tijm en voeg toe aan de wokbereiding, samen met het vlees.

Smaak af met peper en zout.

Schik op een bord en serveer onmiddellijk.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.