Gewokte varkensreepjes met 3 soorten ui en aardappelblokjes

Thema
Wok
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

  • plantaardige olie
  • 600 g varkensvlees, in reepjes
  • 1 rode ui, in ringen gesneden
  • 2 sjalotten, in ringen gesneden
  • een bussel lente-uitjes, in grote stukken
  • een pakje aardappelblokjes uit het vriesvak
  • 1/2 dl witte wijn
  • peper & zout
  • sap van 1/2 citroen

Recept

Verhit de wok en giet er een beetje olie in. Roerbak de Finettes goudbruin.

Schep het vlees uit de wok en hou het warm.

Roerbak ongeveer 4 minuten de drie soorten uien en de aardappelblokjes.

Voeg het vlees opnieuw toe en overgiet met de witte wijn. Laat even inkoken en breng op smaak met peper, zout en het citroensap.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.