Gewokte varkensreepjes met 3 soorten ui en aardappelblokjes

4
  • plantaardige olie
  • 600 g varkensvlees, in reepjes
  • 1 rode ui, in ringen gesneden
  • 2 sjalotten, in ringen gesneden
  • een bussel lente-uitjes, in grote stukken
  • een pakje aardappelblokjes uit het vriesvak
  • 1/2 dl witte wijn
  • peper & zout
  • sap van 1/2 citroen

Verhit de wok en giet er een beetje olie in. Roerbak de Finettes goudbruin.
Schep het vlees uit de wok en hou het warm.
Roerbak ongeveer 4 minuten de drie soorten uien en de aardappelblokjes.
Voeg het vlees opnieuw toe en overgiet met de witte wijn. Laat even inkoken en breng op smaak met peper, zout en het citroensap.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.