
Gevulde schar met Brugge Broodje en champignons
Ingrediënten
- 8 stuks tongschar gefileerd
- 4 sneden Brugge Broodje
- 800 g champignons
- 1 sjalot
- 1 teentje look
- 1/2 dl witte wijn
- 150 g boter
- peper en zout
Recept
Leg de tongscharfilets open (2 filets per persoon).
Leg daarop een stuk Brugge Broodje. Kruid en rol toe.
Snijd de champignons in zo fijn mogelijke schijfjes, bak aan samen met de versnipperde sjalot en de geperste look.
Bak de tongscharrolletjes mooi goudbruin in de boter.
Haal uit de pan als ze gaar zijn, giet het vet weg en blus de pan met witte wijn.
Roer er de boter door, kruid af voor een heerlijk sausje.
Schik op een bord en werk af.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.