Ingrediënten
- 4 witte pistolets
- 2 trostomaten
- 4 plakjes chorizo
- 4 plakken belegen kaas
- 1 el fijngehakte peterselie
- peper
Recept
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de chorizo in reepjes.
Snijd de pistolets over de lengte open. Leg er een sneetje kaas op.
Verdeel de reepjes chorizo, de tomaatblokjes en de peterselie erover.
Breng op smaak met vers gemalen peper. Leg de bovenkant van de pistolets erop.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.