Gevulde peren met Echte Loo

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 2 peren
  • 150 g Echte Loo
  • 50 g pistachenoten
  • 250 ml sinaasappelsap
  • 250 ml Campari
  • 100 g rietsuiker

Recept

Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis.
Verwarm het sinaasappelsap met de Campari en de suiker.
Stoof de peren in 15 min. gaar.

Zorg dat ze onder het sap zitten.
Laat ze afkoelen in het sap en serveer ze met bolletjes Echte Loo en gehakte pistachenoten.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.