Gevulde peer

Ingrediënten

  • 1 peer
  • 3 eetlepels walnoten
  • 1 koffielepel vloeibare honing

Recept

Schil de peer, snijd ze doormidden en snijd voorzichtig klokhuis uit elke helft.
Stamp of mix de noten fijn en vul er de holtes in de peerhelften mee.
Overgiet met een scheut honing en laat de peerhelften 10 minuten opwarmen in een oven van 180° C

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.