Gevulde paprika met garnalen en kerrie

1
  • 1 rode paprika
  • 1 tomaat
  • 80 g gekookte volle rijst
  • 50 g grijze garnalen
  • 1 eetlepel geraspte kaas
  • 1 eetlepel lightroom
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 koffielepel olie
  • zout

Snijd een kapje van de paprika.
Verwijder voorzichtig de zaadjes en de zaadlijsten uit de groente.
Laat de paprika 5 minuten blancheren in gezouten water en uitlekken.
Pel en ontpit de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Meng de rijst met de blokjes tomaat, de garnalen, de geraspte kaas, de room, het kerriepoeder en zout tot een smeuïg mengsel.
Vul hiermee de paprika op.
Plaats de paprika in een ovenschaal en schep de rest van het mengsel eromheen.
Besprenkel alles met de olie en laat 15 minuten gratineren in een oven van 200 °C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.