Gevulde champignons met kaas en groene selderij
Ingrediënten
- 8 champignons
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 2 takken groene selderij
- 1 koffielepel olijfolie
- 8 eetlepels magere verse kaas
- peper en zout
- 4 sneetjes volkoren- of bruinbrood
Recept
Snijd de steeltjes van de champignons en hak ze heel fijn. Snipper ook de ui en de selderij fijn en pers het knoflook.
Verhit de olie en fruit er de ui glazig in. Voeg het knoflook, de selderij en de gehakte champignonsteeltjes toe en laat 10 minuten stoven.
Neem de pan van het vuur. Roer de kaas door de bereiding en breng het mengsel op smaak met peper en zout.
Vul de champignonhoedjes met het mengsel. Zet de champignons in een voorverwarmde oven van 180°C en laat 15 minuten garen.
Rooster de sneetjes brood. Serveer telkens twee gevulde champignons op een sneetje brood.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.