Gevulde champignons met kaas en groene selderij

4

Snijd de steeltjes van de champignons en hak ze heel fijn.
Snipper ook de ui en de selderij fijn en pers het knoflook.
Verhit de olie en fruit er de ui glazig in.
Voeg het knoflook, de selderij en de gehakte champignonsteeltjes toe en laat 10 minuten stoven. 

Neem de pan van het vuur.
Roer de kaas door de bereiding en breng het mengsel op smaak met peper en zout.
Vul de champignonhoedjes met het mengsel.
Zet de champignons in een voorverwarmde oven van 180°C en laat 15 minuten garen.

Rooster de sneetjes brood.
Serveer telkens twee gevulde champignons op een sneetje brood.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.