Gevulde aardappel met gerookte paling en heilbot

  • 4 grote, bloemige aardappelen
  • 100 g gefileerde, gerookte paling
  • 150 g gerookte heilbot
  • 2 kleine sjalotten
  • 1 el gehakte peterselie
  • 1 el gesneden dille
  • 60 g boter
  • sap van ½ citroen 
  • peper en zout

Schrob de aardappelen en kook ze (in hun geheel) gaar in ruim gezouten water. Laat de aardappelen even afkoelen en snijd er de bovenkant af. Lepel leeg en doe de pulp in een pannetje.

Stoof de fijngehakte sjalot in de boter, voeg de aardappelvulling toe en prak fijn. Breng op smaak met peper en zout en meng de peterselie, het citroensap en de dille eronder.

Vul de aardappelen met de pulp en schik er de vis op. 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.