Geroosterde Balsamico-aardappelen

4
  • 3 grote vastkokende aardappelen geschild
  • 2 grote uien in acht delen gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • eetlepels balsamicoazijn
  • grof zout

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd de aardappelen in stukjes. Leg de aardappelen en de uien in de ovenschaal en giet hierover twee eetlepels olijfolie. Bak tot ze goudkleurig zijn (ongeveer 15 minuten).

Schud de schaal even op en bestrooi de aardappelen met wat grof zout. Bak nog een half uur (de aardappelen moeten zeker een korstje hebben).

Besprenkel met balsamicoazijn en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.