Geroosterde aardappeltjes met kalfslapjes

4
(20) 20
  • 1 rode ui
  • 2 el kappertjes
  • 8 kleine vastkokende aardappelen
  • 1 bussel rucola
  • 1/2 bussel bieslook
  • 100 g magere yoghurt
  • 4 el rozemarijn
  • 400 g flinterdunne kalfslapjes
  • 4 el olijfolie
  • cayennepeper
  • peper en zout
     

Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de aardappelen in plakjes van 3 mm.
Leg ze in een bakblik en besprenkel met olijfolie.
Bak 10 min. en voeg de gehakte rozemarijn toe.
Bak ze verder, onder regelmatig roeren, tot ze knapperig zijn.
Kruid met cayennepeper en zout.

Meng de yoghurt met de fijngehakte bieslook en breng op smaak met peper en zout.
Bak de kalfslapjes langs beide zijden in een antikleefpan op een hoog vuur.

Maak torentjes met afwisselend aardappelplakjes en kalfslapjes.
Werk af met de yoghurt, de ui in dunne partjes, de rucola en de kappertjes.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.