Geroerbakte aardappelen met varkensreepjes en spinazie

4
  • 300 g varkensvlees, in reepjes
  • 300 g aardappelen (vastkokend) in dunne schijven gesneden
  • 1 ui in ringen gesneden
  • 1 teentje look fijngehakt
  • 200 g jonge spinazie (gewassen)
  • peper en zout
  • olie om in te bakken
  • 4 eieren
  • ketchup

Verwarm een wok met olie. Bak hierin de ui en look gedurende 30 seconden.

Voeg de aardappelen toe en roerbak tot de aardappelen beginnen te kleuren.

Voeg de varkensreepjes toe en kruid met peper en zout. Roerbak nog 2 tot 3 minuten.

Voeg de spinazie toe en roerbak nog 1 minuut.

Bak de eieren in een aparte pan tot spiegeleieren.

Verdeel het mengsel over 4 borden. Plaats de spiegeleitjes er bovenop. Serveer met ketchup.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.