Gepocheerde schar met tuinbonen, erwtjes, zomeruitjes en een emulsie van broccoli

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Schar is minder bekend maar daarom niet minder smakelijk.

Recept

Fileer de scharren, kruid de filets, rol op en pocheer.

Verdeel de broccoli in stukken en laat koken in de kippenbouillon. Pureer, breng op smaak en giet door een fijne zeef.

Stoom de tuinbonen, erwtjes en prinsessenboontjes lichtjes en schud samen met de zilveruitjes op in gesmolten boter.

Schik de cottage cheese in een vulring op het bord. Kruid met zwarte peper. Giet de emulsie van broccoli rond de cottage cheese. Schik de groentjes samen met de gepocheerde schar boven op de cottage cheese en werk af met mosterdsla.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.