Gepocheerde schar met tuinbonen, erwtjes, zomeruitjes en een emulsie van broccoli

4
Schar is minder bekend maar daarom niet minder smakelijk.

Fileer de scharren, kruid de filets, rol op en pocheer.

Verdeel de broccoli in stukken en laat koken in de kippenbouillon. Pureer, breng op smaak en giet door een fijne zeef.

Stoom de tuinbonen, erwtjes en prinsessenboontjes lichtjes en schud samen met de zilveruitjes op in gesmolten boter.

Schik de cottage cheese in een vulring op het bord. Kruid met zwarte peper. Giet de emulsie van broccoli rond de cottage cheese. Schik de groentjes samen met de gepocheerde schar boven op de cottage cheese en werk af met mosterdsla.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.