Geplette Griekse aardappeltjes

4
(30) 20

Gaar de geschilde aardappelen in licht gezouten water en giet ze af.
Plet ze en meng er de fetakaas onder.
Kruid met peper en zout.

Snijd de paprika’s in de helft en schep er een lepel van het aardappelmengsel op.
Rol de paprika’s op.
Snijd de komkommer en de rode uien in dunne plakjes.
Meng samen met de olijven en de gehalveerde tomaatjes.

Verdeel de paprikarolletjes over 4 borden.
Serveer er de salade bij, samen met de limoenpartjes en de gesnipperde lente-uitjes.
Besprenkel het slaatje met de olijfolie.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.