Gemarineerde rode poon met raapjes, rammenas, radijs en zuurdesembrood

4

Voor de afwerking

  • radijs
  • plattekaas
  • verse kruiden
     

Snijd de filets van de rode poon doormidden en verwijder eventuele graten.
Marineer de filets met peper en zout, citroensap en olijfolie.

Schil de gele raapjes en snijd deze in stukken, stoof aan met ui en bevochtig met kippenfond, een scheutje room en laat gaar koken.
Afgieten en glad mixen tot een puree.
Snijd de rammenas in fijne plakjes en kook ze kort tot ze beetgaar zijn, rol deze op en marineer met grof zout en olijfolie.
Snijd het zuurdesembrood in mooie blokjes en bak op 185° tot een krokante toast.

Schik de filets op een bord, de raapjespuree ertussen, rolletjes rammenas en zuurdesembrood. Werk af met plattekaas, sliertjes radijs en verse kruiden.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.