Gemarineerde brochettes

Accompagnement
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(40) 20

Ingrediënten

  • 600 g rumsteak
  • 2 el olie
  • 1 teen knoflook
  • 1 kl paprikapoeder
  • de blaadjes van 2 takjes tijm
  • 1 blaadje laurier
  • 1 rode paprika
  • 2 uien
  • boter
  • olie
  • peper en zout
     

Recept

Snij het vlees in blokjes.

Maak een marinade van de olie, de gesnipperde knoflook, het paprikapoeder, de tijm en het in stukjes gescheurde blaadje laurier. Laat het vlees daarin 30 minuten marineren.

Snij de paprika in grote stukken en de uien in kwartjes. Bak ze beetgaar in een mengsel van boter en olie.

Dep het vlees droog. Rijg het op spiesjes, afgewisseld met stukken paprika en ui.

Grill de brochettes op een tafelgrill of op de barbecue en serveer met groenten naar keuze.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.