Gemarineerde brochettes

4
  • 600 g rumsteak
  • 2 el olie
  • 1 teen knoflook
  • 1 kl paprikapoeder
  • de blaadjes van 2 takjes tijm
  • 1 blaadje laurier
  • 1 rode paprika
  • 2 uien
  • boter
  • olie
  • peper en zout
     

Snij het vlees in blokjes.
Maak een marinade van de olie, de gesnipperde knoflook, het paprikapoeder, de tijm en het in stukjes gescheurde blaadje laurier.
Laat het vlees daarin 30 minuten marineren.

Snij de paprika in grote stukken en de uien in kwartjes.
Bak ze beetgaar in een mengsel van boter en olie.

Dep het vlees droog.
Rijg het op spiesjes, afgewisseld met stukken paprika en ui.
Grill de brochettes op een tafelgrill of op de barbecue en serveer met groenten naar keuze.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.