Gelakte hondshaai, aubergine, noten en champignons

4

Snijd de hondshaai in mooie filets, spoel met water, droog af en kruid met peper en zout. Bak de filets in antikleefpan. Voeg, wanneer ze bijna gaar zijn, de mengeling honing en soja toe en laat de vis lakken. Werk af met citroensap.

Snijd de aubergine in mooie partjes en kruid met peper, zout en look. Bak aan in de pan met olijfolie tot ze goudbruin zijn en gaar.

Kuis de zilveruitjes en kook kort in kokend gezouten water tot ze beetgaar zijn. Week af met witte wijnazijn en olijfolie.

Bak de wilde champignons aan in de pan met olijfolie, peper, zout en look.

Leg de hondshaai op het bord met de aubergines ernaast, de gebrande hazelnootjes ertussen en de gebakken champignons en zilveruitjes. Werk af met geraspte Parijse champignons.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.