Gekonfijte hondshaai, koolrabi en béarnaise
Ingrediënten
- 1 hondshaai
- 2 koolrabi’s
- 1 bos dragon
- 3 dooiers
- 250 gr boter
- 200 gr olijfolie
- 1 takje tijm
- 1 takje laurier
- 1 theelepel korianderzaadjes
- 1 citroen
Recept
Snijd de hondshaai in gelijke moten, spoel met water, droog af en kruid met peper en zout. Laat de vis ongeveer 10 min in de aromatenolie garen totdat hij zacht is. Haal uit en werk af met citroensap.
Half bosje dragon met de hand plukken en laten drogen. Vervolgens fijn cutteren tot poeder.
1 koolrabi koken in gezouten water tot beetgaar en uitsnijden in plakjes naar wens.
Plaats de vis in het midden, plaats de koolrabi er om heen, schep 1 lepel béarnaise ernaast en werk af met poeder van dragon.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.