Start to cook
Recept
Ontvel en ontpit de tomaten. Hak ze in grove stukken.
Schil de komkommer en snijd in grove stukken. Schil de paprika met een dunschiller. Verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in grote stukken.
Maal de komkommer, tomaat, paprika, gedroogde tomaat, ketchup fijn in de blender. Kruid bij met peper en zout en voeg eventueel de basilicumblaadjes toe.
Voeg ijsblokjes toe en blijf malen tot je een vloeibare soep krijgt. Zeef de soep en kruid indien nodig bij.
Bewaar de soep in de koelkast.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.