
Ingrediënten
- 1 bakje aardbeien
- 2 of 3 rode zoetepunt paprika’s
- ongezouten pindanoten
- boter
- 30 g poedersuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- vanille-ijs
Recept
Was de paprika’s, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.
Was de aardbeien en verwijder het kroontje. Snijd in 2 of in 4.
Verwarm een grillpan, smelt er een klontje boter in en voeg aardbeien en paprika toe. Laat garen zonder dat ze puree worden. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
Rooster de pindanootjes op een kant van je grillpan en voeg eveneens een beetje vanillesuiker toe om te karamelliseren.
Haal de paprika en aardbeien van het vuur en leg ze in een schaaltje.
Strooi er de gegrilde en gekaramelliseerde pindanoten over.
Voeg een bol vanille-ijs toe en tast toe!
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.