Gegrilde varkenskotelet 'Cross and Blackwell'

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(30) 15

Zoek je een culinair recept waar je geen uren voor in de keuken moet staan? Dan heb je het bij deze gevonden. Deze gegrilde varkenskotelet met picklessaus serveer je met frietjes die "anders dan anders" zijn. 

Ingrediënten

Garnituur

  • bloemkool
  • picklessaus
  • panisses (frieten van kikkererwtenbloem)
     

Recept

Meng de peper met het zeezout en de fijngesneden rozemarijn. Beleg een plaat met de helft van dit mengsel.

Leg de koteletten op het mengsel en dek toe met de rest van het zoutmengsel.
Laat 30 minuten rusten.

Verwarm de oven voor op 220°C.

Verwijder het zout, spoel de koteletten kort af onder koud stromend water en dep droog.

Verhit de grillpan en grill het vlees aan beide zijden in een ruitpatroon (quadriller).
Kruid het vlees en gaar verder in een voorverwarmde oven van 220°C.

Serveer plakjes gegrild vlees met kort gebakken bloemkool, saus met pickles en panisses.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.