Gegrilde varkenskotelet 'Cross and Blackwell'

4

Garnituur

  • bloemkool
  • picklessaus
  • panisses (frieten van kikkererwtenbloem)
     

Meng de peper met het zeezout en de fijngesneden rozemarijn. Beleg een plaat met de helft van dit mengsel.
Leg de koteletten op het mengsel en dek toe met de rest van het zoutmengsel.
Laat 30 minuten rusten.

Verwijder het zout, spoel de koteletten kort af onder koud stromend water en dep droog.
Verhit de grillpan en grill het vlees aan beide zijden in een ruitpatroon (quadriller).
Kruid het vlees en gaar verder in een voorverwarmde oven van 220°C.

Serveer plakjes gegrild vlees met kort gebakken bloemkool, saus met pickles en panisses.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.