Gegrilde sla met feta

Slaatje
Barbecue
4
  • 2 kroppen radicchio, in partjes
  • 4 gems (klein kropje Romeinse sla), gehalveerd
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 4 el platte peterselie, grof gehakt
  • 1 rode ui, in ringen
  • 200 g feta, verkruimeld
  • 3 el balsamicoazijn

Bestrijk de radicchiopartjes en gemhelften met olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Gril de radicchio op een rooster of grillpan, 5 à 10 minuten (afhankelijk van de grootte) aan elke kant, tot de buitenste bladeren gekleurd zijn en de binnenkant zacht is.
Gril de gemsla 2 à 3 minuten aan elke kant.
Leg op een serveerschaal.

Strooi de platte peterselie, de rode ui en verkruimelde feta erover.
Besprenkel met balsamicoazijn en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.