Gegrilde sla met feta

4
  • 2 kroppen radicchio, in partjes
  • 4 gems (klein kropje Romeinse sla), gehalveerd
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 4 el platte peterselie, grof gehakt
  • 1 rode ui, in ringen
  • 200 g feta, verkruimeld
  • 3 el balsamicoazijn

Bestrijk de radicchiopartjes en gemhelften met olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Gril de radicchio op een rooster of grillpan, 5 à 10 minuten (afhankelijk van de grootte) aan elke kant, tot de buitenste bladeren gekleurd zijn en de binnenkant zacht is.
Gril de gemsla 2 à 3 minuten aan elke kant.
Leg op een serveerschaal.

Strooi de platte peterselie, de rode ui en verkruimelde feta erover.
Besprenkel met balsamicoazijn en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.