Gegrilde konijnfilets met salsa

Thema
Number of persons
Aantal personen

2

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Recept

Hak voor de salsa de peterselie fijn, snipper de knoflook en rasp de helft van de citroenschil fijn. Meng alles met een flinke scheut olijfolie en kruid met peper en zout.

Zet de grill aan of zet de oven op de grillstand.

Snijd de courgettes met een dunschiller in lange, fijne repen. Halveer de champignons. 

Gril de champignons en de courgettes een paar minuten op de grill of leg ze op de grillplaat van de oven. Schik ze in een schaal, giet er wat olijfolie en citroensap over en kruid met peper en zout.

Wrijf de konijnfilets in met olijfolie, kruid met peper en zout en gril ze een kleine 10 minuten.

Strooi de pijnboompitten over de gegrilde groentensalade. Schik de konijnfilets op de salade en lepel er de peterselie-citroensalsa over.

TIP: Konijnfilets zijn snel gaar, je kunt ze ook in de pan bakken.

Recept, styling en tekst: Pascale Naessens - foto: Wout Hendrickx en Roos Mestdagh

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.