Gegrilde konijnfilets met salsa

2
30

Hak voor de salsa de peterselie fijn, snipper de knoflook en rasp de helft van de citroenschil fijn. Meng alles met een flinke scheut olijfolie en kruid met peper en zout.
Zet de grill aan of zet de oven op de grillstand.
Snijd de courgettes met een dunschiller in lange, fijne repen. Halveer de champignons. Gril de champignons en de courgettes een paar minuten op de
grill of leg ze op de grillplaat van de oven. Schik ze in een schaal, giet er wat olijfolie en citroensap over en kruid met peper en zout.
Wrijf de konijnfilets in met olijfolie, kruid met peper en zout en gril ze een kleine 10 minuten.
Strooi de pijnboompitten over de gegrilde groentensalade. Schik de konijnfilets op de salade en lepel er de peterselie-citroensalsa over.

TIP: Konijnfilets zijn snel gaar, je kunt ze ook in de pan bakken.

Recept, styling en tekst: Pascale Naessens - foto: Wout Hendrickx en Roos Mestdagh

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.