Start to cook
Gegrilde gekookte ham met geitenkaas, frisésalade met noten
Recept
Snijd de geitenkaas in 8 gelijke delen, en omwikkel de schijfjes met de ham in reepjes gesneden.
Maak de salade schoon en spoel voldoende. Schil de peer, snijd ze in blokjes en besprenkel met citroensap. Halveer de kerstomaatjes.
Meng voor de vinaigrette de olie met de mosterd en de Sherry-azijn.
Leg de kaasjes in een ovenschotel en lepel er de honing over. Strooi de tijm over de kaasjes en laat het geheel snel warmen onder de grill.
Maak de sla aan met de peren in stukjes gesneden, de kerstomaatjes, de vinaigrette en de gesneden bieslook.
Schik de geitenkaasjes op ruime borden, garneer met de salade en strooi er de noten over.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.